Tvoj put ka kvalitetnim studijama u inostranstvu može biti značajno olakšan.

Od pisanja CV-a preko pomoći pri apliciranju pa sve do slanja dokumentacije, šanse za upis na željeni fakultet se značajno povećavaju.

Saznaj više i pozovi nas za sva pitanja!

Konsultacije

Razgovor sa mentorom će vam pomoći da odaberete pravi program za studije ili drugu vrstu školovanja.

Priprema dokumentacije

“Dobra priprema je pola posla” je parola svih naših mentora, zato je važno da svoju dokumentaciju za upis pripreme stručnjaci sa godinama iskustva iza sebe

Apliciranje na fakultete

Naši partneri se oslanjaju na procenu Global Study mentora u procesu apliciranja i zato aplikacije koje šaljemo imaju 100% uspeha pri upisu

Proces viziranja

Za vas pripremamo dokumentaciju, zakazujemo razgovore u ambasadi i pratimo status do trenutka dobijanja vize.

Pronalazak smeštaja

Bilo da ste na kampusu ili privatnom smeštaju važno je da pronađete pravo rešenje za stanovanje u drugoj zemlji. Naša povezanost sa lokalnim agencijama će vam biti od velikog značaja,

Pojedinačne usluge

Pored paketa usluga, nudimo i odvojene usluge izrade CV-ja, motivacionog pisma ili pisma preporuke.

Ukoliko niste sigurni šta želite da studirate i potrebna vam je opodrška da izaberete svoj pravac u smislu programa i fakulteta onda su global study konsultacije idealne za vas. Na konsultacijama se upoznajete sa Global Study mentorom koji će vas kroz set pitanja voditi ka selekciji fakulteta i zemalja gde ćete se osećati kao kod kuće. Iskustvo naših mentora je neprocenjivo jer će vam pomoći pri odluci šta želite da studirate. 45 minuta razgovora sa našim mentorima i već ste na pola puta da upišete svoje studije za uspeh.

Proces apliciranja na fakultete u inostranstvu je dosta iscrpljujuć i težak proces, ukoliko pri tom procesu nemate adekvatnu podršku. Naše dugogodišnje iskustvo i povezanost sa mnogobrojnim fakultetima će vam puno značiti u procesu apliciranja, jer ćemo vam tačno reći na šta je potrebno obratiti pažnju i kako da najbolje pripremite svoju dokumentaciju kako bi upis bi siguran.

Za sve one koji su neodlučni, čini im se da se ni u jednoj oblasti ne pronalaze i u svemu tome su vrlo zbunjeni- profesionalna orijentacija je ključ. Saznaćete za šta ste nadareni i u kojoj oblasti je najverovatnije da možete da izgradite profesionalnu karijeru i postignete uspeh.

Ukoliko se ipak odlučite da upišete osnovne ili master studije u Srbiji, ili aplicirate za posao ili praksu svakako će vam biti potrebna dokumenta kao što su motivaciono pismo, CV ili pismo preporuke. Naši mentori vam mogu pomoći u izradi vrhunske dokumentacije uz pomoć koje ćete sigurno uspeti da realizujete željene ciljeve. Dobar CV i motivaciono pismo je pola posla kada želite da ostavite dobar utisak na poslodavca ili odbor koji odobrava prijem studenata na fakultet.

Pri odlasku na studije u inostranstvo važan korak je i proces viziranja koji sledi nakon upisa na fakultet. Svaka zemlja je specifična i traži određeni set dokumenata koji je potrebno pripremiti i dostaviti u traženom formatu. Takođe, neke od zemalja su izuzetno specifične i vrlo je važno poznavati procese viziranja kako bi se dobila odgovarajuća viza na vreme. Naše odeljenje za regulisanje vizno statusa će vam pomoći da bez stresa i neometano prođete proces viziranja i da sa pravim statusom budete građanin u novoj zemlji.

Izuzetno je važno da se u zemlji i gradu gde studirate osećate kao da ste svoj na svome. To mesto će biti vaš novi dom narednih godina i zato je važno da bude baš po vašoj meri. Za sve naše studente nudimo, u okviru paketa ili pojedinačno, usluge pronalaska smeštaja u željenom gradu. Naša sardanja sa studentskim agencijama i organizacijama u inostranstvu nam omogućava da za vas brzo i lako pronađemo mesto koje će biti najsličnije vašem domu.

Sva dokumentacija koja se priprema za odlazak na studije u inostranstvo zahteva prevod na određeni jezik, kao i overu sudskog tumača. Za naše studente smo pripremili usluge sudskog tumača po najpovoljnijoj ceni. Radi ubrzane procedure overe dokumenata, svoja dokumenta nam možete poslati u skeniranoj verziji, tek naknadno dostaviti ista u hard copy-u.

Call Now Button