“Kada smo se usudili da budemo moćni, da koristimo svoju snagu radi svojih vizija, postajalo nam je sve manje i manje važno da li se plašimo.”

Audre Lorde

Više o Global Study

Global Study predstavlja tim edukativnih konsultanta iz Beograda koji se bave pružanjem podrške studentima na njihovom putu tokom priprema za studije, na početku studija, tokom studija ili pak pre studija kada mogu upoznati neki od naših partnerskih Univerziteta boraveći na kampusu i pre početka studiranja.

Do sada smo uspešno pružili podršku preko 200 studenata na njihovom putu studiranja u inostranstvu.

Misija

Naša kancelarija je dostupna svim učenicima i studentima koji žele da dobiju informacije o tome koji fakultet da upišu, za studente koji žele da nastave studije na novom fakultetu, kao i za zaposlene koji žele da se dodatno obrazuju i i napreduju u svojoj karijeri.

Razumemo da je odluka o odlasku na studije u inostranstvo jedno od najvažnijih u životu, zato i pronalazimo rešenja koja će pomoći svakom pojedincu da ostvari svoj pun potencijal.

OSNOVNE STUDIJE

“Prelazak iz srednje škole i odluka o studiranju je jedna od najvažnijih u životu. Naši mentori pomažu učenicima pri odabiru programa/fakulteta. Radi uspešnog upisa,za vas apliciramo i komuniciramo sa izabranim univerzitetima.
Global Study Tim ima veliko iskustvo u saradnji i komunikaciji sa inostranim Univerzitetima što značajno olakšava proces apliciranja i prijema na fakultet.”

MASTER STUDIJE

Pronalazak pravih postdiplomskih studija je izuzetno važno za studenta koji želi da se usavrši u izabranoj oblasti ili pak želi da promeni oblast u kojoj će graditi karijeru. Global Study Tim pruža podršku u pronalaženju stipendija, odabiru programa i adekvatnog fakulteta, pomoć pri apliciranju kao i razumevanju i pripremi neophodne dokumentacije.

SREDNJE ŠKOLE

Za sve one koji žele da pohađaju srednju školu u inostranstvu naš tim je pripremio veliki broj škola u svim zemljama sveta. Pozovite nas i zakažite sastanak sa Global Study mentorom kako bismo napravili selekciju najboljih srednjih škola za vas u zemlji u kojoj želite da živite.

ŠKOLE JEZIKA

“Škole jezika u inostranstvu mogu omogućiti da za kratko vreme savladate neophodan nivo jezika.
Sa lakoćom ćete savladati novi strani jezik, jer imate priliku da budete u okruženju ljudi kojima je to maternji jezik, uz to ćete upoznati i njihovu kulturu i razmišljanje.”

LETNJI KAMPOVI

Mnogi fakulteti u inostranstvu organizuju letnje programe koji služe za to da se studenti upoznaju sa fakultetom, budućim kolegama i gradom u kome će živeti. Pozovite nas i saznajte više o ovoj vrsti programa.

PRIPREMNI PROGRAMI

“U nekim zemljama je potrebno pohađati pripremne programe radi upisa na osnovne ili postdiplomske studije.
Programi mogu trajati dve i jednu godinu u zavisnosti od željenog fakulteta studenta. Pored pripreme za upis univerziteta, studenti imaju priliku da se upoznaju sa gradom u kom će živeti kao I sa novim kolegama.”

Upoznaj Global Study Tim

Pridruži se timu
Ivana Vjetrović-min

Ivana Vjetrović

General Manager/Co-Founder
Aleksandra Simić

Aleksandra Simić

Marketing Manager/ Co-Founder
Sanja Stanić

Sanja Stanić

Marketing Associate
Milica Dojčinović-min

Milica Dojčinović

Account Manager
Call Now Button